Please provide your feedback in this short Flings' survey.

Comment thread started by Tomek on Storage Performance Tester

Full comments
Nov 24, 2020

Hi everybody, what I can do with this:
" sperf.py:72 - ERROR - Didn't find the right hardware info based on mydatastore"

and besides this should I specify network mapping?
Thank's a lot for any answer."

Nov 24, 2020

Hi Tomek,
You don't need to config the network.
The error won't block the tests. If it blocked, please try the below command to make sure you can deploy VMs automaticly on the server.
#./ovftool/ovftool --noSSLVerify -dm=thin --powerOn --X:waitForIp -ds=NVMD1 --name='mydatastore_sperfVMv1' ./ovftemplates/sperfVMv2.ovf 'vi://root:yourpassword@yourhost'

To debug the hardware info error, would you please run the below commands and share the output?
# esxcfg-scsidevs -m |grep ' mydatastore$'
# esxcfg-scsidevs -A => I only need which hba that the device attached to
# esxcfg-scsidevs -a. => show which driver it claimed.

Thanks

Nov 29, 2020

I don't get it to run:

I tried your command with ovftool and get a network error (dv-Switch):

Opening OVF source: ./ovftemplates/sperfVMv2.ovf
The manifest validates
Opening VI target: vi://root@my_esxi_host:443/
Error: No network mapping specified. OVF networks: VM Network. Target networks:
Completed with errors

I have tried it now in 3 different vCenters. But eveywhere the same error.

Nov 24, 2020

Hi Haitao, thank a lot for answer.
I see, that I specified DS name correctly,
that's like you said. But besides this I noticed message:

"2020-11-24 15:08:28,232 - sperf.py:72 - ERROR - Didn't find the right hardware info based on "

and after that:
"Opening OVF source: ./ovftemplates/sperfVMv2.ovf
The manifest validates"

and in summary:
"2020-11-24 15:14:54,581 - sperf.py:102 - INFO - Deploy VM on MyDatastoreName Failed rc=1."

an the tests end with unsuccessful.