Comment thread started by Anonymous on HCIBench

Full comments
Sep 07, 2016

When I hit "Validate" it appears to attempt to validate but nothing happens and it only displays a blank screen. Additionally when I attempt to run the test itself the same thing happens, says "Deployment Started" then immediately cuts to "Test Finished" with no test results.

Deployed with a static IP address.

Sep 07, 2016

also could you share the logs in /opt/automation/logs?

Sep 07, 2016

Do you mean you deployed HCIBench with static IP? What's ur browser btw?

Could you try to run /opt/automation/pre-validate-config.sh from the HCIBench backend console and see what happen?

Sep 08, 2016

Sorry yes my HCIBench VM has a static IP address.

My Browser is Chrome 51.0.2704.103 m (64-bit)

After running the script the following is output:

/usr/lib/ruby/2.3.0/psych.rb:471:in 'initialize' : No such file or directory @ rb_sysopen - /opt/automation/lib/../conf/perf-conf.yaml (Errno::ENOENT)
from /usr/lib/ruby/2.3.0/psych.rb:471:in 'open'
from /usr/lib/ruby/2.30./psych.rb:471:in 'load_file'
from /opt/automation/lib/pre-valiadation.rb:8:in '<main>'

Which refers to this line in the Ruby script:

entry = YAML.load_file("#$basedir/../conf/perf-conf.yaml")

And when I check the contents of the file in the error I see that there is not a perf-conf.yaml file. Is this supposed to be generated by the VDBench parameter page?

Sep 08, 2016

Sounds like u did not press "save configuration" button after filling up all the fields?

Sep 08, 2016

Oh, yeah that would make sense. Following directions is hard sometimes. Everything is working now thank you for the help.